Salatut elämät on (kuvitteellisen) Pihlajakadun naapurustoon sijoittuva draamasarja, jossa seurataan usean perheen elämää yhdessä kerrostalossa. Sarjan ensimmäinen osa esitettiin 25. tammikuuta 1999, ja syyskuussa 2018 kuvattiin jo sarjan jakso 3 500. Yhtäjaksoisesti alkuperäisistä näyttelijöistä sarjassa on ollut mukana koko ajan Ismo Laitelaa esittävä Esko Kovero.

Sarjan sisäkohtaukset kuvataan studiossa Helsingin Konalassa, ja ulkokohtaukset eri puolilla Helsinkiä. Ulkomaankuvauksia sarjaan on tehty Liettuassa, Espanjassa ja Englannissa. Jaksot kuvataan keskimäärin neljä kuukautta ennen niiden esittämistä. Ihmissuhteiden lisäksi sarjassa käsitellään ennakkoluulottomasti vaikeitakin yhteiskunnallisia ja henkilökohtaisia aiheita – huumoria kaihtamatta.

Suositulla sarjalla on ollut enimmillään 1 360 000 katsojaa. Salatut Elämät on voittanut useita tv-palkintoja ja ollut ehdolla mm. Parhaaksi tv-ohjelmaksi Televisioakatemia Ry:n Venla-gaalassa. Sarjasta on tehty myös kaksi elokuvaa Nightmare − Painajainen merellä ja Nightmare 2 - Painajainen jatkuu, tv-spinn-off Pihlajasatu sekä lukuisia spin-off-nettisarjoja jo vuodesta 2008 alkaen (Desperados, Lillukanvarsia, Tuuliranta, Young Man, Cash Man; Young Girl, Dream Girl, Satula, Bikineitä ja timantteja, Pihlajakadun tuhmat tädit 1., 2. ja 3., Kämppä tyhjänä #käty, Pahainpäivä, Soppatykkimiehet).

Salatut elämät MTV3-kanavalla, lisää ohjelmasta osoitteessa www.mtv3.fi/salatutelamat

Tuotannon yhteystiedot:

Marko Äijö
Head of Drama
puh. 0207 567 700

Laura Rislakki
vastaava tuottaja
puh. 0207 567 700

Rea Stephany
vastaava tuottaja, Digital
puh. 0207 567 700

Nina Laanterä
tuottaja, Salatut elämät
puh. 0207 567 700

Median haastattelupyynnöt: Susanna Jyllinmaa, puh. 050 534 4355

Haluatko avustajaksi Salattuihin elämiin? Lähetä kuvallinen esittely itsestäsi:
casting.finland@fremantle.com

Voit myös liittyä avustajille tarkoitettuun Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/AvustajaksiSalkkareihin/?fref=ts

Salkkareiden somekanavat:
https://www.facebook.com/MTVSalatutElamat/
https://www.instagram.com/mtvsalatutelamat/
https://www.youtube.com/channel/UCOjO1-FSYJ1kQalGJ...