Nightmare 2 - Painajainen jatkuu eli Nightmare – Painajainen merellä -elokuvan jatko-osa tuli elokuvateattereihin 3.12.2014. Sen on edellisen osan tavoin ohjannut Marko Äijö ja käsikirjoittaneet Tiina Tanskanen ja Teemu Salonen. Päärooleissa ovat Sara Parikka, Jasmin Voutilainen, Tero Tiittanen, Mikko Parikka, Hemmo Karja, Emil Hallberg ja Tommi Taurula. Elokuvan levittäjä on SF Film.

Nightmare 2 - Painajainen jatkuu on komediallinen trilleri, joka tapahtuu yhden viikonlopun aikana kun kesäyöt ovat samettia ja lomasaarta ympäröivä meri kaunis ja vaarallinen...

Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin. Hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua ystävien kesken. Saari on ihana, mutta murheelliset muistot nousevat Pepin mieleen, kun käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä. Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta. Viekö paha voiton, vai loppuuko painajainen vihdoin.