Pihlajakadun tuhmat tädit 2: Vaatteet pois

Katso jaksot tästä linkist: Pihlajakadun tuhmat tädit 2 Katsomossa

Pihlajakadun tuhmat tädit saavat jatkoa 8.6.2017 MTV Katsomossa.

Pihlajakadun tuhmat tädit Monica, Eva, Linda ja Camilla ovat hädin tuskin toipuneet hurjaksi riistäytyneestä bileillastaan, kun viaton visiitti seksikauppaan käynnistää uuden, vauhdikkaan tapahtumien sarjan. Nelikko on palaamassa Lindan polttarien jälkeiseltä brunssiltaan, kun Eva törmää vanhaan tuttuunsa, erotiikka-alalla työskentelevään Heksaan. Heksa pyytää naista tuuraajaksi strippiklubilleen, ja Eva suostuu sen enempää kyselemättä. Nainen saa avukseen Monican, Camillan ja Lindan. Naiset innostuvat projektista, mutta tajuavat pian, ettei erotiikkabaarin pyörittäminen ole lastenleikkiä.

Eva johtaa klubia rohkeasti tyylillään, joka ei miellytä kaikkia vakiasiakkaita. Ongelmia aiheuttaa myös temperamenttinen tähtistrippari Tamara, jonka muhkea povi on vähällä koitua Evan kohtaloksi. Camilla, Monica, Linda sekä apuun kutsuttu Kalle ryhtyvät toimiin, jotta klubi saadaan pyörimään. Seksiä tihkuvan koetanssikimaran ja muiden värikkäiden vaiheiden päätteeksi paikka saadaan avattua. Naiset ja Kalle nauttivat lavalla sheikkaavista hyväkroppaisista miehistä, eivätkä malta olla syömättä kuormasta. Kuohujuomaa kuluu, ja pian myös pihlajakatulaiset antautuvat ilotteluun lavalla.

Menestyksen huuma vaihtuu pelkoon, kun tuntematon uhkailija ilmestyy perimään velkojaan. Tilanne kiristyy, kun Eva ei saa yhteyttä Heksaan. Pian Eva, Monica, Camilla, Linda ja Kalle tajuavat olevansa hengenvaarassa.

Pääosissa: Tiia Elg, Irina Vartia, Monika Lindeman ja Nora Rinne.