SATULA, järjestyksessään kuudes Salatut elämät -nettisarja, nähtiin MTV Katsomossa kesällä 2015. Satula on tyylilajiltaan yliluonnollisia aineksia sisältävä unenomainen draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä. Sarjaa tähdittävät tutut suosikkinäyttelijät ja pääosassa nähdään Nightmare 2 - painajainen jatkuu -elokuvasta tuttu Jasmin Voutilainen.

Satula on unenomainen draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä. Yksi tarinan keskeisimpiä aiheita on kiusaaminen nuorison keskuudessa. Tapahtumapaikkana on unelias maaseutu, hiljaiset maantiet ja utuinen järvenranta. Sarjan tyylilajiin liittyy yliluonnollisuus.

- 16 tuotantovuoden aikana kohusaippuaa on kuohutettu televisiosta nettiin ja teatterien valkokankaille. Tyylilajeja on kokeiltu vailla ennakkoluuloja komediasta horroriin ja draamasta trilleriin. Kesän 2015 nettisarja on jälleen uudenlainen Salatut elämät -spin-off. Tyylilajiksi valikoitui häilyvästi yliluonnollinen, supernatural, joka näkyy tarinan lisäksi hahmoissa ja kuvailmaisussa, kertoo vastaava tuottaja Marko Äijö FremantleMedia Finlandista ja jatkaa:

- Osa tutuista näyttelijöistä joutui venyttämään roolityönsä aivan uuteen ulottuvuuteen. Lopputulos on lumoava draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä. Toivomme kaikille Salkkarit-faneille sydämeenkäyviä, hauskoja ja jännittäviäkin hetkiä uuden ja uudenlaisen kesäsarjamme parissa.

Satulassa Jannen ja Talen lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, eivätkä yllätykset lopu siihen. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan. Pojat joutuvat kohtaamaan asioita, jollaisiin he eivät ole tottuneet normaalissa elämässään Pihlajakadulla.

Käsikirjoitus: Teemu Salonen ja Tarja Huhtala
Ohjaus: Teresa Mecklin
Näyttelijät: Emil Hallberg, Esko Kovero, Hemmo Karja, Jasmin Voutilainen, Maija-Liisa Peuhu, Pete Lattu, Petteri Paavola, Ronny Roslöf, Tommi Taurula.

SATULA nähtiin MTV.fi:ssä ja MTV Katsomossa kesällä 2015.

Satulan ja Salatut elämät MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.