KOMEDIAKEITTIÖ

Komediakeittiö on aivan uudenlainen viihdeohjelma, jossa yhdistyvät hillitön hauskanpito, ihan kreisi meno ja keskinkertainen kokkaus. Kolme koomikkokapteenia vuorottelee älyvapaassa keittiössä vierainaan suomalaisia julkkiksia. Kapteenit saavat katsottavakseen videoita, joissa ammattikokit valmistavat teemaan sopivia annoksia. Yhden katselun perusteella kapteenien täytyy ohjeistaa joukkueensa reseptin ja kokkauksen saloihin. Kokkaus suoritetaan kolmessa kierroksessa eikä meno ainakaan rauhoitu ohjelman edetessä. Kaiken lisäksi hommaa häiritään erilaisilla haasteilla, joilla harvoin on mitään tekemistä ruoanlaiton kanssa.

Kapteeneina keittiössä häärii näyttelijät Jukka Rasila ja Sanna Stellan sekä stand up -koomikko Sami Hedberg. He välittävät reseptejä ja ohjeita yhteensä neljällekymmenelle julkkisvieraalle, vaihtelevalla menestyksellä. Jokaisessa jaksossa kummallakin kapteenilla on kaksihenkinen joukkue. Urheat ammattikokkimme maistavat tuotoksia ohjelman päätteeksi ja julistavat voittajan! Jos ruoan taso ei riitä voittoon, voi pisteitä aina kosiskella muilla keinoilla. Ohjelman juontaa ihastuttava Anne Kukkohovi, keittiön ylipapitar, jonka käskystä niin kapteenit kuin joukkueetkin joutuvat kinkkisten - tai ihan vain kreisien - haasteiden eteen.

Pääsemme todistamaan, miten Jukka Rasila antaa kokkausohjeita eroottisesti ja miten Sami Hedbergiltä sujuu espanjan puhuminen. Entä saako Sanna Stellan ohjeet perille oopperalaulun keinoin? Osaako Esko Eerikäinen kävellä korkokengillä? Kuka on munanvatkauksen mestari? Kenen lypsytaidot yllättävä? Entä mitä tekee Skandinavian Hunksit keittiössä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Komediakeittiö syksyn mittaan.

Komediakeittiössä hiihdetään, kostutetaan piirakkaa, tanssitaan, lauletaan, veivataan ja sheikataan. Komediakeittiössä mitä tahansa voi tapahtua ja mikä tahansa voi palaa pohjaan, ensimmäisenä yleensä äly!

Komediakeittiö nähdään Vitosella syksyllä 2017.