Salkkareiden sisarsarja Rantabaari alkaa syksyllä Subilla!

25.4.2019

Suomen suosituin päivittäisdraama Salatut elämät saa kuuman ja kesäisen sisarsarjan kun uutuussarja Rantabaari alkaa syksyllä Subilla. Kolmesti viikossa parhaaseen katseluaikaan esitettävässä, Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen.

Suomen suosituin päivittäisdraama Salatut elämät saa kuuman ja kesäisen sisarsarjan kun uutuussarja Rantabaari alkaa syksyllä Subilla. Kolmesti viikossa parhaaseen katseluaikaan esitettävässä, Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen. Rantabaaria tähdittävät Salatut elämät -sarjasta tutuksi tulleet Alissa (Johanna Puhakka), Lola (Sofia Arasola) ja Pietari (Miikka Wallin) sekä iso joukko uusia näyttelijätuttavuuksia.

- Rantabaari on käsikirjoitettu Salattuja elämiä rohkeammaksi. Pääosassa ovat nuoret aikuiset, merenrannat, kesän hehku, rantabileet, irtosuhteet, rakastumiset, morkkikset, yötön yö ja meren lohdullinen välke. Rantabaarin tarinat ja henkilöt piirtävät kaupunkikesän, joka kipinöi kuin Melrose Placen kanssa petiin päätyvä Love Island, kuvailee Rantabaarin ja Salattujen elämien vastaava tuottaja Marko Äijö FremantleMedia Finlandilta.

- Salatut elämät pitää vahvasti paikkaansa Suomen katsotuimpana draamasarjana ja suosio vain kasvaa. Uusi Rantabaari-sarja on meiltä mittava draamasatsaus, jolla haluamme vastata 20-30-vuotiaiden katsojien kasvavaan kysyntään. Rantabaari tuo Salkkarit-universumiin täysin uuden ulottuvuuden ja mahdollistaa erittäin mielenkiintoiset tarinankuljetukset. Olen erittäin innoissani sarjan uusista lahjakkaista näyttelijöistä, joille vahvasti henkilövetoinen Rantabaari antaa paljon näyteltävää, MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen kertoo.

Rantabaaria on kuvattu huhtikuun puolivälistä saakka Helsingissä. Kesällä on luvassa lisää kuvauksia Helsingin Taivallahdessa, jonka ympäristöön sarjan tapahtumat keskittyvät. Salatut elämät -sarjasta tuttujen Alissan, Lolan ja Pietarin lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailevat Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).

Rantabaarin keskeiset hahmot

Alissa, Lola, Pietari ja Milo

Lola (Sofia Arasola) ja Pietari (Miikka Wallin) nauttivat parisuhdeonnestaan uudessa asunnossaan merellisessä Helsingissä. Pian saman katon alle muuttaa myös Ranskasta palaava Alissa (Johanna Puhakka), joka Lolan avustuksella alkaa työskennellä Rantabaarissa. Helsinkiin palaa myös Lolan pikkuveli Milo (Eric Barco), joka parisuhteen päättymisensä jälkeen etsii uutta alkua Helsingistä.

Anssi ja Perttu

Parhaat kaverukset Anssi (Matti Leino) ja Perttu (Heikki Ranta) toimivat vesiurheilukeskuksen yrittäjinä. Rauhallinen ja vakaa Anssi tasapainottaa huomattavasti menevämpää Perttua.

Jartsa, Krista, Sauli ja Suvi

Eerolan sisaruskolmikko on läheisistä väleistään huolimatta kaikki toista maata. Sinkkuna viihtyvä Jartsa (Aino Sirje) on omistautunut kokinuralleen, kun taas perheen keskimmäinen Krista (Emilia Jansson) nauttii elämästään yliopistolehtorimiehensä Saulin (Heikki Slåen), lasten ja lifestyle-blogin pyörityksen merkeissä. Sisaruskatraan nuorimmainen Suvi (Jaana Joensuu) puolestaan haaveilee maailmanympärysmatkasta aviomiehensä Johanneksen (Tuukka Leppänen) kanssa.

Ville ja Olivia

Ville (Jaakko Mölsä) on aloittanut kokkiharjoittelijana Rantabaarissa. Ville joutuu usein tiukan paikan eteen Rantabaarin vaativan kokin Jartsan edessä. Villellä on luottoystävä Olivia (Sara Ritala), joka luo uraa DJ:nä.

Rantabaarin MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

#rantabaari #salatutelämät #salkkarit

Kirjoittajat
Susanna Jyllinmaa