Pahainpäivä Katsomossa 24.10. klo 00.00, katso traileri nyt!

10.10.2018 (Muokattu 12.10.2018)

​Salatut elämät esittää: Pahainpäivä-nettisarja Katsomossa keskiviikkona 24.10. klo 00.00. Joukko pihlajakatulaisia jää jumiin sairaalaan, jossa tapahtuu kummia. Teinit yrittävät paeta ja aikuiset puolestaan kohtaavat omat pelkonsa kauhujen yössä. Lopulta vain manaus voi auttaa.

Salatut elämät esittää: Pahainpäivä-nettisarja Katsomossa keskiviikkona 24.10. klo 00.00. Joukko pihlajakatulaisia jää jumiin sairaalaan, jossa tapahtuu kummia. Teinit yrittävät paeta ja aikuiset puolestaan kohtaavat omat pelkonsa kauhujen yössä. Lopulta vain manaus voi auttaa.

Pahainpäivä -nettisarjassa Benjamin (Aaron Bojang), Severi (Roope Puhakka), Nella (Sonja Kasurinen), Viola (Vivi Wahlström) ja Jonne (Kasper Tähkä) murtautuvat autokorjaamolle viettämään hurjaa halloween-iltaa naamiaisasuihin pukeutuneina. Teinit päättävät lähteä ajelulle korjattavana olleella autolla. Samaan aikaan sairaalaan yövuoroon tullut Kalle (Pete Lattu) pelästyy, kun kissa-asuinen Sanni (Kerttu Rissanen) ja Ilja tulevat karkki ja kepponen -kierrokselle.

Hauskanpito keskeytyy, kun Pietari (Miikka Wallin) tuo kolarin ajaneen teiniviisikon sairaalaan. Kallelle selviää, että Nella on tiedottomassa tilassa, samalla kun muut teinit vannovat Pietarille, että Nella muuttui oudoksi ajelulla ja veti yhtäkkiä auton käsijarrusta. Nella herää samalla, kun sairaalan valot sammuvat ja ovet menevät lukkoon.

Jaksot
1. jakso: Karkki tai kirous
2. jakso: Pirurginen sairaala
3. jakso: Sannilla on kissanpäivät
4. jakso: Ilja leikkii hengellään
5. jakso: Benjaminin emämanaus
Kirjoittajat
Susanna Jyllinmaa