Salkkarit-faneille uusi tv-sarja Pihlajasatu kesällä 2018

12.6.2018

Salatut elämät jää kesätauolle 13.6.2018 alkaen. Tauon aikana faneja hemmotellaan historiallisella tavalla, kun ohjelman ensimmäinen uusi tv-sarja Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30.

Pihlajasatu on kymmenosainen tarina siitä, jos asiat olisivat menneet toisin kuin runkosarjassa. Olisiko elämässä kaikki paremmin, jos olisi joskus valinnut toisin kuin miten tuli valinneeksi? Tätä pohtivat vuorollaan Aki, Ismo ja Kari, joista kukin on tavalla tai toisella tyytymätön elämäänsä.

Ullan kristallipallon kautta hypätään sarjassa toiseen todellisuuteen. Millaista elämä olisi, jos Miia ja Markus olisivat elossa, Ismo ja Ossi olisivat kavereita, Aki olisi naimisissa Jennin kanssa ja Ismon elämän nainen olisikin Salla.

Pihlajasadun päärooleissa nähdään nykyisistä Pihlajakadun näyttelijöistä mm. Esko Kovero, Sami Uotila, Tommi Taurula, Maija-Liisa Peuhu ja Pete Lattu. Heidän lisäksi paluun tekevät pääsarjasta jo poistuneiden suosikkihahmojen näyttelijät Anu Palevaara, Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Hanna Kinnunen ja Sami Sarjula.

AKIN JAKSOT 1 - 4

Aki on tyytymätön elämäänsä ja Alissa kyllästynyt valitukseen. Hätiin tulee Ulla, jonka kristallipallo näyttää Akille millaista olisi ollut, jos Aki olisi naimisissa Jennin kanssa, Markus olisi hengissä ja kaikki naapurit Ismoa myöten olisivat Akin sydänystäviä.

ISMON JAKSOT 5 - 8

Ulla näyttää Ismolle kristallipallosta, millaista tämän elämä olisi naituna miehenä. Ismo häkeltyy, sillä vaihtoehtotodellisuudessa hän on naimisissa vaativaisen ex-heilansa Sallan kanssa. Elossa oleva Miia palaa lisäksi kotiin maailmalta uuden miesystävän kanssa.

KARIN JAKSOT 9 - 10

Äitinsä luona asuva, naimaton Kari kyllästyy kuuntelemaan naljailua elämäntilanteestaan. Ulla näyttää Karille kristallipallosta, millaista tämän elämä olisi itsenäisenä ja aikaansaavana miehenä.

Kirjoittajat
Susanna Jyllinmaa