Salatut elämät on kuvitteellisen Pihlajakadun naapurustoon sijoittuva draamasarja, jossa seurataan usean perheen elämää yhdessä kerrostalossa. Sarjan ensimmäinen osa esitettiin 25. tammikuuta 1999, ja sitä on kuvattu yli 3 000 jaksoa. Alkuperäisistä näyttelijöistä sarjassa on mukana vielä yksi, eli Ismo Laitelaa esittävä Esko Kovero.

Sarjan sisäkohtaukset kuvataan studiossa Helsingin Konalassa, ja ulkokohtaukset eri puolilla Helsinkiä. Ulkomaankuvauksia sarjaan on tehty Liettuassa, Espanjassa ja Englannissa. Jaksot kuvataan keskimäärin neljä kuukautta ennen niiden esittämistä. Ihmissuhteiden lisäksi sarjassa käsitellään ennakkoluulottomasti vaikeitakin yhteiskunnallisia ja henkilökohtaisia aiheita – huumoria kaihtamatta.

Suositulla sarjalla on ollut enimmillään 1 360 000 katsojaa. Salatut Elämät on voittanut useita tv-palkintoja ja ollut ehdolla mm. Parhaaksi TV-ohjelmaksi Televisioakatemia Ry:n Venla-gaalassa. Sarjasta on tehty myös kaksi elokuvaa Nightmare − Painajainen merellä ja Nightmare 2 - Painajainen jatkuu sekä useita spin-off-nettisarjoja (Desperados, Lillukanvarsia, Tuuliranta, Young Man, Cash Man; Young Girl, Dream Girl, Satula, Bikineitä ja timantteja, Pihlajakadun tuhmat tädit).

Salatut elämät MTV3-kanavalla, lisää ohjelmasta osoitteessa www.mtv3.fi/salatutelamat

Tuotannon yhteystiedot:

Marko Äijö
vastaava tuottaja
puh. 0207 567 700

Laura Rislakki
vastaava tuottaja
puh. 0207 567 700

Rea Stephany
tuottaja
puh. 0207 567 700

Nina Laanterä
tuottaja
puh. 0207 567 700

Median haastattelupyynnöt: Susanna Jyllinmaa, puh. 050 534 4355

Haluatko avustajaksi Salattuihin elämiin? Lähetä kuvallinen esittely itsestäsi:
casting.finland@fremantlemedia.com

Voit myös liittyä avustajille tarkoitettuun Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/AvustajaksiSalkkareihin/?fref=ts