Talent Suomi -viihdespektaakkeli alkaa Nelosella syksyllä 2016. Kilpailijarekry on parhaillaan käynnissä (www.nelonen.fi/rekry). Ohjelman tähtituomareina ovat Sami Hedberg, Sara Forsberg ja Jari Sillanpää. Juontajana nähdään Heikki Paasonen.

Maailman kuumin viihdeilmiö vyöryy Neloselle syksyllä, kun Talent Suomi saapuu kruunaamaan kanavan viikonloppukattauksen. Tähtituomareina ohjelmassa nähdään huikea kolmikko: maamme suosituin viihdetaiteilija Jari Sillanpää, heittämällä hauskin stand up -koomikko Sami Hedberg sekä kansainväliseen tähteyteen noussut monilahjakkuus Sara Forsberg. Jokaisessa jaksossa nähdään myös vieraileva tuomari, joka on kotimainen tai kansainvälinen supertähti. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

Talent Suomi on valtakunnallinen TV-ohjelma, joka tavoittaa satojatuhansia katsojia. Talent Suomen voittaja saa palkinnoksi 30.000 euroa.

Karsintavaiheen kuvaukset järjestetään Helsingissä 9.-10. & 16.-17. elokuuta. Tervetulleita ovat kaikkien alojen taitajat. Ohjelmassa etsitään vuoden lahjakkainta ja lupaavinta viihdekykyä. Kuka tahansa voi osallistua, oli sitten vanha tai nuori, lyhyt tai pitkä, harrastaja tai ammattilainen. Heittäydy mukaan ja tule pitämään hauskaa meidän kanssa.

Hae mukaan tai ilmoita tuttu Talentti osoitteessa nelonen.fi/rekry tai janica.wahlstrom@fremantlemedia.com. Hakuaikaa ohjelmaan on kesäkuuhun saakka.

Mutta nyt, Suomi, Talentit esiin!