Videon tekemisen eri vaiheet
– Lataa sovellus android-laitteeseen Google Playsta
– Lataa sovellus iOS-laitteeseen AppStoresta
– Avaa sovellus ja valitse ensimmäisenä laulettava kappale
– Äänitä laulu
– Kuvaa video
– Lisää efektit
– Odota, että laite yhdistää kuvan ja videon valmiiksi musiikkivideoksi
– Jaa video YouTubeen ja ole tähti!

Ohjeita hyvän videon tekemiseen

Äänittämiseen liittyviä ohjeita

– KIDSing Studiolla äänittäessä kannattaa käyttää kuulokkeita.
– Jos mahdollista, voit käyttää äänityksessä erillistä mikrofonia. Äänitys onnistuu kuitenkin puhelimen omalla mikrofonilla.
– Etsi mahdollisimman hiljainen ja kaiuton tila. Esimerkiksi vaatehuone on yleensä erinomainen, kylpyhuone taas huono.
– Laulaessasi pidä puhelinta lähellä suuta (jos käytät puhelimen omaa mikrofonia). Vaikka osaisit sanat, pidä puhelinta silti suoraan kasvojen edessä, niin kuin olisit lukemassa sanoja.
– Säädä kuulokkeiden äänenvoimakkuus mahdollisimman alas, niin ettei ääni kierrä mikrofonin kautta.

Kuvaamiseen liittyviä ohjeita
– Kysy kuvaamiseen lupa kaikilta videossasi esiintyviltä ihmisiltä.
– Tarkista, että kuvaat laitteellasi oikein päin, kuvaa ei voi jälkeenpäin kääntää.
– Varmista, että videossasi ei näy kotiosoitetta, auton rekisterinumeroa tai mitään henkilökohtaisia tietoja. Älä laita esittäjän nimeksi koko nimeäsi.
– Jokainen KIDSing Studiosta julkaistavaksi lähetetty video tarkastetaan, ja vain asialliset videot hyväksytään. KIDSing Studio ei esimerkiksi julkaise videoita, joissa kiroillaan tai joissa on minkäänlaista loukkaavaa sisältöä.
– Varmista ennen lähettämistä, että olet tyytyväinen videoon. YouTube ei vastaanota samaa videota kahdesti, jos tehdyt muutokset tai parannukset ovat hyvin pieniä. Voit kuitenkin kuvata saman lauluäänityksen päälle kokonaan uuden videon.
– Valmis video on hyvä näyttää aikuiselle ennen julkaisua.

– KIDSing Studion YouTube-kanavalla julkaistavia videoita moderoidaan ohjelmakauden jälkeen arkipäivisin noin kerran kaksi viikossa arkipäivänä. KIDSingin ensimmäinen ohjelmakausi päättyy 1.6.2013. Kannattaa siis varautua pidempiin odotusaikoihin, ennen kuin oma video näkyy KIDSingin YouTube-kanavalla.
–Pyydämme lukemaan tarkasti yllä olevasta ohjeesta, millainen on laadullisesti hyvä ja koko perheen katsottavaksi sopiva video. Jos videosi ei ilmesty YouTube-kanavalle, on se moderoinnissa jostain syystä hylätty. Tällöin kannattaa varmistaa, että video on asiallisesti toteutettu. Emme myöskään julkaise videoita, joista esimerkiksi puuttuu laulu kokonaan.
– KIDSing Studioon liittyviä kysymyksiä voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen tiedotus@fremantlemedia.com. Kysymyksiin vastataan arkipäivisin.

Hauskoja kuvaushetkiä!

Takaisin