Salkkareiden uusin nettisarja on tarina ikimuistoisista bileistä. Kämppä tyhjänä #käty julkaistaan MTV Katsomossa 24.5. klo 00.00. Jatkoa tarinalle seuraa elokuussa, jolloin julkaistaan Kämppä tyhjänä 2.

Kämppä tyhjänä #käty kertoo Pihlajakadun nuorison ikimuistoisista kotibileistä. Jiri ja Eva ovat viikon työmatkalla ja kämpät jäävät nuorison käyttöön. On aika järjestää ikimuistoiset bileet, pitää hauskaa ja tutustua sen varjolla vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja päihteiden ihmeelliseen maailmaan. Ystävyys on koetuksella, kun kisaillaan samoista ihastuksista ja sekoillaan tunteiden carting-radalla.

Kätyn pääosassa nähdään Pihlajakadun tutut nuoret eli Viola (Vivi Wahlström), Benjamin (Aaron Bojang), Nella (Sonja Kasurinen) ja Severi (Roope Puhakka), mutta mukaan mahtuu muutama koulukaveri ja yksi Jonnekin.

Kämppä tyhjänä-nettisarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot Katsomossa 24.5. klo 00.00 alkaen.

Kämppä tyhjänä-nettisarja on kahden kauden mittainen kokonaisuus, joista molemmissa on viisi jaksoa. Sarjan toinen kausi julkaistaan Katsomossa elokuussa ja siitä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Käty Katsomossa: https://www.katsomo.fi/sarja/kamppa-tyhjana-katy-3...
Ohjelmasivut: mtv.fi/salatutelamat ja salatutelämät.fi

#käty
#salkkarit

Salatut elämät ja Kämppä tyhjänä #käty-nettisarjan MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.